Wie bezochten de Kennismarkt?

De eerste bezoekers druppelen rond half negen Pakhuis de Zwijger binnen. Het duurt niet lang tot de hal met uitzicht over het IJ vol met mensen staat. Tijd om alvast kennis te maken.

Martin Matena & Marc Euverman
Beleidsmedewerkers stedenbouw gemeente Emmen

We hopen inzicht te krijgen in de opgave voor de fysieke leefomgeving in de toekomst, en dan specifiek wat betreft de ruimtelijke aspecten van de Omgevingswet. Nu is de insteek namelijk vaak juridisch. We willen graag binnen onze organisatie meedenken over het ruimtelijke aspect. Wat zijn de mogelijkheden en de kansen?

Erwin Houben
Eigenaar juridisch adviesbureau op het gebied van bestuursrecht en omgevingsrecht

Wat ik verwacht van de Kennismarkt is kennisdeling, actualiteit en info over de nieuwe Omgevingswet die eraan zit te komen. Dus een update voor mezelf en mijn opdrachtgevers voor wie ik het allemaal doe. De workshop ‘Tips en tricks van het Omgevingsplan’ van Tycho Lam is wel een van mijn drijfveren van mijn bezoek, daar kijk ik naar uit.

Yvette Meijer
Wabo jurist bij gemeente De Bilt

Ik heb nog te weinig tijd gehad om me echt goed in de Omgevingswet te verdiepen. Dus de Kennismarkt is een mooie gelegenheid om kennis op te doen en een update te krijgen van wat er allemaal te gebeuren staat met de komst van Omgevingswet.

Wie komt u tegen op de Kennismarkt?

Natuurlijk zijn er enkelen met collega's en bekenden gekomen. Maar op een evenement met meer dan 200 deelnemers, blijft het gros van de mensen in de zaal toch wat anoniem. Om een beeld te krijgen van de bezoekers, stelde directeur Monique Boer tijdens haar introductie enkele vragen. Wie zitten hier allemaal naast en achter elkaar? En wat is de belangrijkste reden van hun bezoek aan de Kennismarkt?

Deel deze pagina